25 de febrer, 2013

Tenim multiples watergate a Catalunya i aquí no pasa res

A Catalunya tenim diversos partits polítics involucrats en espionatge d'altres partits i ningú sembla escandalitzar-se fins al punt de demanar unes simples dimissions. Més aviat sembla que vivim en el país de "Mortadelo y Filemón" on tots aquesta afers es trivialitzen i es comparen amb l'espionatge en el futbol.

Als Estats Units Richard Nixon va haver de deixar la Presidència immediatament per utilitzar detectius privats per investigar als demòcrates. A més, 43 persones (inclosos alts representants del govern) varen ser jutjades per aquell afer i condemnades a penes de presó.

Sánchez Camacho coneixia que la seva conversa estava sent gravada segons els propis detectius varen declarar davant del jutge. Per això l'hem trobada tan poc habitualment callada a la filla del Capità de la Guardia Civil de Blanes.

Zaragoza del PSC confirma que el seu partit va contractar serveis de Método 3 amb finalitats òbviament polítiques.

Xavier Martorell de CiU també reconeix haver contractat a la mateixa agència per fer escoltes a Sabadell. Curiosament diu que eren treballs fets de franc (una cosa així com els tratges d'en Camps a València, vaja).

I la darrera la més bona: els suposats "anti-sistema" de les CUP reconeixen obertament haver gastat 2000 euros per contractar la mateixa agència privada d'espionatge per recaptar informació del pare del batlle de Valls. Diuen que no era per fer espionatge sinó "només per recollir informació pública". Per més que m'hi esforço no trobo indicis de vida intel·ligent en aquesta formació de babaus.

Tot plegat mostra com al Regne Bananer la democràcia és un vestit que li va tres o quatre talles massa gros.