27 de juny, 2012

Més doble joc de CiU.

Quantes vegades ens ha de demostrar CiU que una cosa és el que diuen i l'altra (totalment oposada) és el que fan? Avui el conseller de Sanitat, el Sr. "Boi"  ens ha tornat a oferir un exemple més de la pantomima escandalosa que interpreta la banda mafiosa que dirigeix l'administracio catalana.

Tal com mostra la mateixa ràdio dels Condes de Godó (gens sospitosa de ser anti-CiU i molt sospitosa del contrari) en el programa "La nit a RAC1" d'aquest vespre, que podeu escoltar aquí, ahir  en Boi Ruiz declarava públicament a la mateixa ràdio (a partir de minut 21:30 de l'àudio) que demanaria una moratòria en la reunió d'avui amb el Ministerio per evitar que els pensionistes amb baixos recursos avancèssin  l'augment del preu de les medicines.

Doncs avui mateix, com es pot escoltar en el mateix programa,  abans d'entrar a la reunió en Boi Ruiz ha declarat que no demanaria la moratòria, com realment ha sigut. No ha obert la boca sobre aquest tema.

Cal recordar que sense aquesta moratòria és tecnològicament impossible que els pensionistes sense recursos no hagin d'avançar els diners que no els hi pertoca pagar, ja que es diu que degut a la manca d'un programa informàtic aquests hauran d'afluixar la mosca i que després "ja ho trobarem".

Fins i tot la consellera andalusa ha mostrat una actitud més ferma. Tot plegat ha anat tan rodat que  la reunió s'ha tancat amb la ministressa Ana Mato dient que encara tenien temps d'anar a veure el segon temps de "La Roja" que és un assumpte molt més important que la sanitat en el regne bananer.

En Boi no ha volgut fer cap comentari en directe a RAC1 sobre la seva manca de reclamació de la promesa moratòria..

Cal preguntar-se què més cal que faci CyU per demostrar als seus electors la seva manca total de credibilitat. Un partit que de tant en tant es posa la màscara de "sobiranista de cor" però que actua invariablement com una franquícia del PP. I encara hi ha gent que creu que és el partit que ens portarà a la independència!