23 de febrer, 2012

Iniciativa...privada

L'ex-conseller de Medi Ambient i habitatge Francesc Baltasar i l'ex-regidora de Barcelona Imma Mayol, són dos dels quatre ex-alts càrrecs "eco-socialistes"que ara estan vinculats a Agbar (el grup d'Aigües de Barcelona). El govern autonòmic adjudicà a Agbar obres per valor de 182 milions d'euros mentre ells eren al capdamunt de l'administració autonòmica.

L'Imma Mayol , la que havia privatitzat "Parcs i Jardins" i gastat mig milió dels nostres impostos en els abets de pedals, la de les múltiples cases d'estiueig,  sembla  que no n'havia arreplegat prous de calers juntament amb el seu marit Joan Saura, l'ex-conseller i actual senador. De manera que ara es dedica a representar a Agbar a les Illes Balears.

Els altres ex-alts càrrecs d'ICV vinculats ara a Agbar són Elisenda Ríes (actual directora de Recursos Humans d'Agbar) i Eduard Pallejà (qui ara , com en Baltasar, opera des de la seva consultoria privada a l'estil del Felipe González).

Com deien alguns (pocs) membres de l'exili català a Mèxic que s'havien reconvertit del comunisme al món de la direcció empresarial d'indústries i a l'explotació dels obrers, "ells ja varen fer la guerra".  La "guerra" que han fet la majoria dels d'Iniciativa, però, tampoc es distingeix gaire de la seva actual activitat empresarial.