06 de febrer, 2012

Àngel Ros mostra que la política és poder i diners

Escolto a l'entrevista d'aquest vespre a RAC1 al màxim exponent del corrent "catalanista" del PSC-PSOE Sr Àngel Ros,  batlle de Lleida per comprovar que la política és, per a la immensa majoria dels seus professionals, una manera de fer diners i assolir poder.

Al minut 35:00 de l'àudio l'Àngel Ros afirma que quan Carme Chacón deia que s'oposarà al pacte fiscal "con uñas y dientes"  el que volia dir en realitat és que el PSC està en contra a un "equivalent al del concert basc" però que en canvi "s´està per un pacte fiscal a l'Alemana" ja que el federalisme "és algo que està absolutament arrelat dintre del PSC" i que "la Carme" únicament s'oposava al model basc.

Quan un sent aquests bajanades pot, a més d'emprenyar-se, apuntar les següents conclusions:
  1. Si això és el que es considera el corrent catalanista del PSC, no existeix al PSC cap corrent (ni llunyanament) catalanista. 
  2. L'Angel Ros ignora completament el que és un  estat federal o bé és un vividor que s'aprofita de la ignorància de la gent.
  3. L'alcalde de Lleida viu molt bé de la política i no té cap ideal de cap mena més que el de seguir vivint molt bé de la política.
  4. Els polítics creuen que una gran proporció dels oients de la ràdio són uns imbècils.
  5. La política del Regne Bananer, a més de  fer fàstic, és d'un nivell deplorable.
P.D. En relació amb el tema de la política com a mitjà per assolir poder i fer diners avui mateix observo com en un blog d'un alcalde d'una petita població del Vallès Occidental  de 26 anys (en aquest cas d'Inciativa), aquest afirma que , malgrat tenir un sou (conegut públicament) de 41.536 € bruts anuals i no tenir més propietats que un cotxe esportiu (del qual deu 5000 euros), un Macbook (del qual diu que [sic] deu 500 euros) i una bicicleta [sic], doncs diu que en el seu únic compte corrent no hi ha més que... exactament 1000 euros! He gosat preguntar-li  sobre el destí  dels seus calers (és que sóc un tafaner)  però encara no m'ha contestat ni ha publicat la qüestió. Potser és que en realitat té una malaltia incurable que necessita un tractament molt car a la clínica Mayo i jo sóc un  malpensat. De ben segur que és una persona honrada i amb tants ideals com diu, oi?