28 de gener, 2012

Dóna diners per a la independència d'Escòcia


Dóna diners per a la independència d'Escòcia

Clicant aquí pots donar cèntims per a la independència d'Escòcia. Si es guanya el referèndum Euskadi serà molt probablement independent també i això ajudarà de retruc a Catalunya.

Poques accions poden ajudar més al teu país que donar diners per dotar de fons a la campanya del referèndum per a la independència d'Escòcia.

Poders aliens a la voluntat dels escocesos hi abocaran tots els seus mitjans per impedir que Escòcia es faci independent.

Representants del govern espanyol ja han anunciat la seva intenció de vetar la independència d'Escòcia, com ja ho han fet en el passat recent amb altres països que han esdevingut independents.

Els països sempre esdvenen independents gràcies una conjuntura internacional. En el nostre cas la conjuntura internacional sembla ser que jugarà un  paper crucial. És com si la història vulgui fer la feina que no hem fet nosaltres i donar-nos els fruits que no ens mereixem.

És hora d'ajudar a un poble a que pugui decidir en condicions d'igualtat el seu destí. Indubtablement, ajudant al poble escocès ens ajudem també a nosaltres mateixos.