05 de març, 2011

Sempre es millor que en Laporta hagi sortit de l'armari ara

Jo sempre he dit que votant a SI estava votant una idea no a una persona. SI representava i representa la idea del compromís per la independència i el rebuig a la trajectòria d'Esquerra que ha estat "apalancada" sense fer res durant 7 anys i ocupant càrrecs a l'administració. Un personatge, que no una personalitat, com en Laporta va atraure vots i fer possible l'irrupció al parlament. Però des del moment en que en Laporta demostra no ser fidel a aquests principis no queda res més que dir bon vent i barca nova.

Sis detalls positius:

1. En Laporta partia d'una operació de desprestigi que li va fer mal i la seva impopularitat és mes gran que la seva popularitat, la qual cosa rebaixa molt el seu sostre de vol polític.

2. Sempre he dit que en Laporta es un pèssim orador i no te cap carisma.

3. La combinació del salt arribista d'en Laporta (que ja era sospitós d'oportunisme) amb l'encara recent desencantament de l'independentisme amb Esquerra no pot donar un bon resultat electoral. Calen polítics honestos i amb les idees clares i accions coherents.

4. L'electorat no hagués perdonat que el partit es rendís als dictats megalomaniacs d'un dirigent com no va perdonar a en Carretero.

5. Hi ha una personalitat amb molts bons dots de polític i amb cognom castellà que es bo que assumeixi el liderat ara que ja tenim la tribuna que ens proporciona el parlament.

6. Sempre es millor que en Laporta hagi sortit de l'armari ara que no d'aquí a 7 anys.